Майбутнє за молоддю

image-0-02-04-81a762e452fe27d1cdb52c81eceb625649f9f83acbf366137927bca9463dbcb1-VВідповідно до плану роботи Вознесенської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України 16 жовтня 2019 року було проведено навчання для молодих новообраних голів первинних профспілкових організацій закладів освіти.

Голова міської організації Профспілки Крючкова С.О. акцентувала увагу присутніх на змінах в законодавстві, доповіла про основні заходи, які здійснюються освітянською Профспілкою щодо недопущення звуження захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів спілчан.

Для учасників семінару було підготовлено тестові завдання з питань організації внутріспілкової та   правової роботи у первинних профспілкових організаціях.

Фахівцями обласного комітету Профспілки Максимовою Г.М. були запропоновані ситуаційні завдання щодо підвищення соціального захисту молодих педагогічних працівників та Дементьєвою Ю.В., яка надала юридичні консультації молодим новообраним головам первинних організацій з питань застосування норм чинного законодавства України.

Усі учасники семінару мали можливість пересвідчитись у тому, що події, які відбуваються всередині профспілкового руху настільки багатогранні і швидкоплинні, що для того, щоб їх вчасно і в повному обсязі охопити і зрозуміти, потрібне і сучасне мислення, і знання законодавчої бази, і досконале володіння навичками профспілкової діяльності.

Підбиваючи підсумки, учасники вирішили, що такі зібрання – цікава та корисна справа, адже об’єднує профактивістів, які вирішують актуальні завдання профспілкового руху та готові долати проблеми, які стоять перед освітянською Профспілкою.

Голова Вознесенської міської організації Профспілки Крючкова Світлана Олександрівна

З офіційних джерел