КОНСТРУКТИВНА СПІВПРАЦЯ – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РЕЗУЛЬТАТУ!!!

147867 лютого 2020 року, на базі Лиманівської школи І-ІІІ ступенів, відбувся черговий Пленум Вітовської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У роботі Пленуму взяли участь начальник відділу освіти, культури молоді та спорту Галицинівської ОТГ – Олена КРАВЕЦЬ, заступник голови об’єднаної територіальної громади з гуманітарних питань Віктор СІКАЛЕНКО, представник обкому та голови первинних профспілкових організацій закладів освіти району.

Підсумки роботи за 2019 рік підвів голова районної Профспілки Ярослав ШАЛАНИЧ. Також Ярослав Михайлович та профспілкові лідери району, визначили основні пріоритети та заходи на 2020 рік.

22233312

5666433

Фахівець обласного комітету Профспілки Галина МАКСИМОВА підкреслила дієвість колективно-договірного регулювання трудових відносин для забезпечення інтересів працівників і керівників через реалізацію норм чинного законодавства з урахуванням реальних можливостей закладів освіти, Галина Миколаївна наголосила на гнучкості і правомірності внесення змін і доповнень до них, важливості дотику до колективного договору щодо преміювання працівників та звернула увагу на розподіл колдоговору, що стосується гарантій діяльності профспілкових організацій.

1122333

Широко розкрила питання соціального діалогу між адміністрацією та профспілковим комітетом Тетяна ВІТВІЦЬКА – член районної президії. Також присутні мали змогу ознайомитись та вивчити досвід первинної профспілкової організації Лиманівської школи, який представила голова первинки – Ольга ІВАСЮК.

3333344

Приємним моментом заходу стало нагородження профспілкових лідерів, учасників конкурсів районного етапу за звітний період.

4333332

Під час спілкування у неформатній атмосфері – за філіжанкою кави, усі присутні впевнено довели, що ми за тісну співпрацю, ми за розвиток, за високі досягнення – в єдності наша сила!!!

Ярослав ШАЛАНИЧ, голова Вітовської районної

організації Профспілки працівників освіти

З офіційних джерел