Захопленість спортом - шлях до здоров'я

IMG 20200213 145036

Пропаганда здорового способу життя серед членів профспілки - це один із пріоритетних напрямків роботи Профспілки, в зв'язку з чим, щорічно проводяться заходи, спрямовані на розвиток фізичної культури і спорту, підвищення спортивної активності та виявлення сильніших спортсменів для участі в обласних змаганнях.

 Цього разу на базі Миколаївського муніципального колегіуму 13 лютого 2020 року змагалися освітяни міста з настільного тенісу в рамках щорічної міської спартакіади серед працівників освіти. Участь в змаганнях взяли 23 вчителя з 14 шкіл міста.

IMG 20200213 144506

Учасники першості міста з настільного тенісу відмічають, що заняття спортом їх надихає, дає хороший заряд бадьорості і сили духу.

IMG 20200213 144606

Призові місця вибороли серед чоловіків:

І - Олександр Найдич (ЗЗСО №21),

ІІ - Віктор Тимошенко (ЗОШ №61),

ІІІ - Ігор Пацкан (ЗОШ №3);

серед жінок:

І - Юлія Соломанюк (ЗЗСО №4),

ІІ - Людмила Андрейченко (ЗОШ №3),

ІІІ - Олена Кілярська (ЗОШ № 51).

При врученні заохочень від міської організації Профспілки працівників освіти Світлана Мовчан привітала переможців та побажала освітянам - любителям тенісного спорту подальших перемог і досягнень, яскравих миттєвостей, які наповнюють життя.

Найголовніший результат проведеного заходу - це маса позитивних емоцій, заряд здоров'я, бадьорості і гарного настрою.

Міськком профспілки бажає усім освітянам завжди бути в формі і здоровими, впевненими в перемозі, ставити перед собою цілі і досягати їх із завзятістю, проявляючи силу духу і майстерність!

Миколаївський міськком профспілки

З офіційних джерел