Угоду підписано!

45678           Одне з найважливіших прав профспілок – право на ведення колективних переговорів і укладання колективних договорів гарантовано законодавством. Адже, саме завдяки угодам та колективним договорам профспілкові організації можуть вирішувати питання регулювання трудових відносин, забезпечення гарантій трудових прав працівників, здійснення їх соціального захисту, вирішення соціально-побутових проблем, проведення культурно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи, оздоровлення працівників галузі та їх дітей тощо.

 Первомайська міська організація профспілки працівників освіти і науки в основу своїх взаємовідносин з роботодавцем – управлінням освіти – покладає політику соціального партнерства. А регулювання трудових відносин та соціально-економічних питань, що стосуються інтересів працівників закладів освіти, здійснюється на підставі основного нормативного акту соціального партнерства – Угоди між міською організацією Профспілки та управлінням освіти.

26789

 06 січня 2021 року відбулося підписання Угоди на 2021-2025 роки, де передбачено розширення соціальних пільг та гарантій порівняно з чинним законодавством для працівників освіти Первомайської міської територіальної громади.

Ірина Сисоєва, голова Профспілки

Працівників освіти Первомайської ТГ

З офіційних джерел