Профспілкова візія: «Зміцнюємо позитивний імідж Веселинівської районної організації Профспілки»

123432323426 жовтня 2021 року, згідно плану роботи Миколаївської обласної організації Профспілки, на базі Веселинівської районної організації Профспілки був проведений регіональний міжрайонний онлайн – семінар на тему: «Зміцнюємо позитивний імідж Веселинівської районної організації Профспілки для зростання мотивації профспілкового членства», який поєднав в одну велику родину голів районних, міських організацій Профспілки, представників обласного комітету Профспілки та голів первинних профспілкових організацій закладів освіти Веселинівщини.

Семінар був проведений у змішаному форматі онлайн-офлайн у платформі ZOOM та у формі круглого столу з елементами тренінгу.

7678654545555

Актуальність онлайн-семінарів останнім часом швидко зростає та набуває все більшої популярності. Ця форма заходів є найбільш гнучкою та розширює можливості в отриманні нових професійних знань.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся Горощенко В.Ф., заступник голови Миколаївської обласної організації Профспілки та Павлюк І.В.,начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради, які відзначили, що діалог та співпраця управління освіти з профспілкою у 2021 році мали конструктивний характер.

Сорокопуд Г.М., голова Веселинівської районної організації Пофспілки презентувала свій досвід роботи на тему: «Ключові вміння ХХІ століття. Цифрова грамотність голови Профспілки», та наголосила, що сьогодні передусім важливо володіти так званими softskills — вмінням працювати в команді, вирішувати проблеми і знаходити творчі рішення.

6574344444

 2021-10-27 11-28-16-690 1

Свою роботу презентував профспілковий комітет Опорного закладу Веселинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему: «Майбутнє у профспілках», голова профкому Господар Т.В., заступник голови профкому Акерман А.О.

Під час виступу члена профкому Смолик С.І. обговорювалися такі питання, як проведення президій у віддаленому режимі, без можливості бачити голів наживо; організація якісного використання цифрових технологій; ознайомлення з сучасними платформами роботи «Додатки Google у організації роботи діяльності профспілкової організації з різних напрямків роботи».

Захоплюючим був для учасників семінару тренінг «Я – лідер», який провела психолог закладу освіти Григорєва М.М.

-10-27 11-28-19-562 1

 

Учасники семінару активно долучилися до обміну досвідом роботи та внесли масу корисних думок і пропозицій.

Проведений захід сприяв удосконаленню навичок організації змішаної та дистанційної форми роботи голови профкому шляхом впровадження та використання мережевих платформ в своїй роботі.

Ганна Сорокопуд, голова Веселинівської районної організації Профспілки працівників освіти.

З офіційних джерел