Працюємо в умовах воєнного стану

234567817 листопада 2022 року в режимі відеоконференції відбувся VІІІ пленум обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Основним питанням, що розглядалися на пленумі було «Про роботу профспілкових організацій області в умовах воєнного стану».

 З доповіддю по даному питанню виступила Голова обласної організації Профспілки Оборонько Віра Михайлівна, в якій глибоко проаналізувала підсумки проведених протягом місяця онлайн зустрічей з головами первинних профспілкових організацій, профактивом, керівниками закладів освіти в усіх районних та міських організаціях Профспілки з питань роботи первинок, проблем та шляхів їх вирішення в умовах воєнного стану. Проінформувала про роботу обласного комітету, ЦК Профспілки по наданню фінансової допомоги спілчанам, які постраждали від воєнної агресії росії.

Особливу увагу звернула на завдання виборних профспілкових органів області всіх рівнів, в умовах воєнного стану, щодо збереження та зміцнення первинних профспілкових організацій в установах та закладах освіти, посилення їх ролі в захисті трудових, соціально-економічних прав та інтересів спілчан.

В обговоренні даного питання взяли активну участь:

-       Майстренко Світлана Іванівна, голова Южноукраїнської міської організації Профспілки;

-       Мовчан Світлана Володимирівна, голова Миколаївської міської організації Профспілки;

-       Палієнко Людмила Миколаївна, голова Вітовської районної організації Профспілки;

-       Руденко Олександр Федорович, голова Снігурівської районної організації Профспілки;

-       Сисоєва Ірина Володимирівна, голова Первомайської міської організації Профспілки.

Учасники пленуму прийняли відповідну постанову.

З офіційних джерел