Засідання ради Первомайської районної організації Профспілки

9876542345678 лютого 2023р. відбулось засідання ради Первомайської районної організації Профспілки. У ньому взяла участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Синюхино-Брідської сільської ради Кротік Н.І.

На засіданні члени ради опрацювали ряд питань: вплив війни, карантину та інших непередбачуваних факторів на освітній процес, перепони та складнощі в організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, внесення змін до Угод та колективних договорів, зміцнення організацій Профспілки,оптимізація мережі закладів освіти, заключення договорів з медичними установами для проведення медоглядів для працівників закладів освіти, соціальні відпустки, зміни в законодавстві та інші. Профлідери ділились досвідом своєї роботи щодо дотримання Статутних вимог.

Заслухали виконання кошторису за 2022 рік. Затверджено кошторис та план основних заходів районної організації профспілки на 2023 рік.

Засідання пройшло конструктивно, на всі питання було надано відповіді.

Голова Первомайської районної

організації Профспілки                                                                                       Людмила ВОРОНІНА

З офіційних джерел