Триває навчання профспілкового активу

122222   29 березня 2023 року в Миколаївському Будинку вчителя відбувся плановий обласний семінар-навчання для голів первинних профспілкових організацій закладів освіти міста. Захід відкрила голова міської організації профспілки Світлана Мовчан, яка розповіла про  роботу профспілкових комітетів в умовах сьогодення і подякувала  членам профспілки за їхню працю.  
      У семінарі-навчанні взяли участь  фахівці обласного комітету профспілки:  Володимир Горощенко, Галина Максимова,  Наталя Нестеренко та 92 лідери первинних профспілкових організацій закладів освіти Миколаєва.
    Мета семінару – це  підвищення кваліфікації, розширення кола знань, умінь профспілкового активу щодо  організації роботи профспілкових комітетів з питань безпеки  та  охорони праці,  трудових відносин в умовах воєнного стану, ведення профспілкової документації та інших внутрішньоспілкових питань. 
   Виступаючі колеги надали учасникам семінару  кейс необхідних теоретичних і практичних знань , а також продемонстрували презентації з окреслених питань.
   Підводячи підсумки семінару, Володимир Горощенко наголосив на необхідності вдосконалення  співпраці та поглиблення взаємодії в питаннях збереження єдності і цілісності членських організацій  освітянської Профспілки.
      Матеріали семінару направлені у всі первинні організації профспілки для застосування  в практичній профспілковій роботі.
     Міськком профспілки і голови членських організацій висловлюють щиру подяку обласному комітету профспілки за кваліфіковані, конструктиівні, корисні і цікаві матеріали, виступи, поради представників обкому профспілки не тільки під час семінару, а і в ході щоденної співпраці .
Голова ММО профспілки С.Мовчан

З офіційних джерел