Діємо спільно заради миру

45676677777Про результати експертизи колективних договорів та Угод на відповідність чинному законодавству та положенням Галузевої Угоди в ряді профспілкових організацій області, про здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю в закладах освіти, ефективне використання профспілкових внесків – йшла мова на засіданні президії Миколаївського обласного комітету Профспілки 12 березня, з участю голів районних, міських, первинних організацій обласного підпорядкування. З інформаціями виступили фахівець обкому Профспілки Максимова Г.М., головний бухгалтер Загоруйко О.Л., голови міських організацій Мовчан С.В., Сисоєва І.В., Крючкова С.О. Члени президії активно обговорювали питання, ділились власним досвідом, брали участь в інтерактивному опитуванні.

Було також підведено підсумки профспілкового благодійного Марафону по збору коштів на закупівлю дронів. Мета якого – надати допомогу захисникам і захисницям України.

Листами Подяки обласного комітету Профспілки відзначено профспілкових лідерів Миколаївської, Очаківської, Первомайської міських, Вітовської, Миколаївської, Казанківської, Новобузької, Новоодеської районних організацій, спілчан яких закупили та вручили військовим найбільшу кількість дронів. Профспілковий Марафон триває. Освітяни безмежно вдячні ЗСУ.

Діємо спільно заради миру!

З офіційних джерел