НА СТАРТІ ВЧИТЕЛІ ОБЛАСТІ

Відбулася VІІІ обласна Спартакіада працівників освіти області

 

21-22 вересня 2011 року у м. Миколаєві проведено VІІІ обласну Спартакіаду працівників освіти області, яка була організована управлінням освіти і науки облдержадміністрації, обласним комітетом профспілки працівників освіти і науки та обласним управлінням з фізичного виховання та спорту.

 

 

 

Урочисте відкриття Спартакіади відбулося на Центральному міському стадіоні.

Учасників Спартакіади вітали: Мельніченко В.В., начальник управлінням освіти і науки облдержадміністрації; Горощенко В.Ф., заступник голови обласного комітету профспілки працівників освіти і науки; Кулішов О.Ю., начальник обласного управління з фізичного виховання та спорту.

Перед учасниками змагань виступили юні вихованці ДЮСШ з музично-танцювальними номерами художньої гімнастики.

 

Участь у змаганнях взяли 24 команди з усіх районів і міст області. Очолили команди начальники районних та міських управлінь і відділів освіти та голови районних, міських організацій профспілки.

Близько 400 учасників змагалися з 4 видів спорту: легкої атлетики (біг-жінки 100 та 200 метрів, чоловіки-100 та 400 метрів), стрибків у довжину, тенісу, шахів та міні-футболу.

За підсумками змагань

І загальнокомандне місце посіла команда вчителів м. Миколаєва.

ІІ - команда вчителів м. Вознесенська.

ІІІ – команда вчителів Очаківського району.

 

Усі переможці спартакіади, які посіли І, ІІ, та ІІІ місця в різних видах змагань отримали дипломи та медалі, а команди-переможці – пам’ятні кубки.

 

Обком профспілки висловлює щиру подяку начальникам районних та міських управлінь і відділів освіти,  головам районних, міських організацій профспілки за високу підготовку команд, залучення вчителів загальноосвітніх навчальних закладів до занять фізичною культурою і спортом, пропаганду здорового способу життя.

 

 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра й благополуччя, підкорення нових спортивних і життєвих висот!  До нових стартів!

З офіційних джерел