Досягнув вершин - іди далі.

Доманівська районна організація профспілки представляє

Творчий портрет педагога директора,

вчителя Богданівської ЗОШ І-Ш ст.

         Поспєлова Олексія Володимировича         

       

    

(на фото Поспєлов О.В. в  центрі )

Сучасна школа тримається на вчителеві, а конкретніше – на її керівникові, що як справжній освітній менеджер, повинен уміти визначати нову стратегію  управління навчальним закладом, керувати людськими,матеріальними і фінансовими ресурсами. Саме такою особистістю є директор Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. Поспєлов Олексій Володимирович, характерна риса трудової діяльності якого – постійне творче і професійне зростання. Енергійний ,ініціативний, принциповий і вимогливий, за 16 років роботи на цій посаді він виявив неабиякі організаторські здібності у вирішенні складних питань організації навчально-виховного процесу, співпраці із спонсорами.

Сьогодні Олексій Володимирович успішно спрямовує діяльність педагогічного колективу Богданівської школи на використання ефективних методів навчання, впровадження профілізації старшої школи, активну роботу з обдарованими учнями, зокрема з вивчення історії рідного краю. Завдяки його ентузіазму, зацікавленості, учням школи надавалась можливість бути учасниками конкурсів, акцій, конференцій не тільки обласного, а й Всеукраїнського рівня. Історик за фахом, Олексій Володимирович використовує в своїй роботі інтерактивні технології навчання, нестандартні прийоми роботи, з особливою увагою ставиться до особистості кожної дитини, поєднуючи гуманність з вимогливістю.

Самовіддача, що межувала із самопожертвою, допомогла Олексію Володимировичу бути принциповим і наполегливим у вирішенні питань, які виникали під час будівництва нової школи. Цього року школярі села Богданівка прийшли у новозбудовану школу сучасного зразка – мета досягнута, але життя рідної школи кличе йти далі.

За вагомий внесок у розвиток освіти району Поспєлов О.В. неодноразово нагороджувався грамотами відділу освіти, райдержадміністрації,управління освіти і науки облдержадміністрації, Миколаївської обласної ради, Міністерства освіти і науки України. У 2006 році – нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України».

На серпневій конференції освітян області, яка відбулась 30серпня цього року, Олексію Володимировичу вручена найвища професійна нагорода-нагрудний знак «Василь Сухомлинський». Також він обраний делегатом на ІІІ Всеукраїнський з’їзду працівників освіти.

Керівникові такого рівня залишається побажати великого запасу здоров’я і терпіння, здатності реалізувати спільно з колективом визначені плани, задуми, ідеї ,пам’ятаючи слова - настанову: «Досягнув вершин – іди далі.»

 

 

Голова райради                                  Г.О. Дунаєвська

З офіційних джерел