Триває робота з підготовки соціальних питань на президію обкому профспілки

Фото 4 Арбузинка     28 квітня поточного року згідно плану основних заходів обласного комітету профспілки на 2016 рік,  соціально – економічним та правовим відділом обкому профспілки вивчалась співпраця Арбузинської районної організації Профспілки з органами влади щодо збереження системи державних соціальних пільг і гарантій педагогічним працівникам.

    Особлива увага зверталась на недопущення звуження соціально – економічних гарантій працівникам освіти, раціональному використанню видатків освітньої субвенції, оплати праці працівникам у першочерговому порядку. Вивчалася спільна  робота  адміністрації  та первинної профспілкової організації Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  директор – Ігнатьєва Т.П., голова профкому  - Демуз Т.С., щодо регулювання трудових відносин, повноважень та змісту роботи постійної комісії профкому з соціально – економічного та правового  захисту членів профспілки та порядку погодження соціально – трудових питань з профспілковим комітетом.

Фото Арб 1

   Під час  робочої  зустрічі з головою районної організації профспілки    працівників освіти Михайлик Н.І. і головним бухгалтером відділу освіти райдержадміністрації Доротюком А.П. обговорювались актуальні  питання  своєчасної та в повному обсязі виплати педагогічним працівникам  відпускних, допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу, забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016р.№ 288 щодо підвищення оплати праці працівникам з 1 травня.

   Робота з даного напряму триває.

З офіційних джерел