Скасовано Постанову Кабінету Міністрів України № 65

     78911.10.2016 року на заміну постанові КМУ «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 01.03.2014 р. № 65 було прийнято постанову КМУ «Про ефективне використання державних коштів» № 710.

        Постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» надавався дозвіл нараховувати доплату за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників в освітній галузі лише вихователям, помічникам вихователів, учителям, майстрам виробничого навчання, викладачам професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

   Натомість, таким працівникам, як практичним психологам, культорганізаторам, інструкторам з фізкультури, керівникам гуртків, концертмейстерам, акомпаніаторам, соціальним педагогам, музичним керівникам, непедагогічним працівникам було заборонено встановлювати доплати за виконання обв’язків тимчасово відсутніх працівників. Нова постанова скасовує дію постанови КМУ «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 01.03.2014 р. № 65 та не містить заборони на встановлення доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників.

      Також знято заборони на придбання меблів, побутової техніки, проведення ремонту, здійснення заповнення вакантних посад тощо.

   Прийняте рішення Уряду дасть можливість державним установам покращити якість їх матеріально-технічного забезпечення та стимулювати працівників до підвищення ефективності роботи, забезпечуючи при цьому раціональне використання бюджетних коштів.

                                              

( Постанова  Кабінету Міністрів України додається )

Документи:
Скачать файл (ПКМУ №710.pdf)ПКМУ №710.pdf[ ]129 Kb

З офіційних джерел