Досвід роботи

Профактив спілкується онлайн

IMG-83da09310076fbf2dd1d0755df3900dd-V98       В центрі обговорення президії міськкому профспілки, яке було проведено в on-line режимі 1 грудня 2020 року, розглядалися основні питання: як зробити роботу «первинки» ефективною і результативною та як домогтися усвідомленого профспілкового членства, а також контролю за виконанням соціальних гарантій, які прописані в колективній Угоді та колективних договорах за 2020 рік та створенню належних умов виробничої безпеки під час карантину. В процесі спілкування були обговорені питання оплати праці і оплати дистанційної роботи під час ізоляції. Також були озвучені пропозиції до плану роботи міськкому профспілки та первинних організацій закладів освіти на 2021 рік та інші внутрішньоспілкові питання.

Детальніше...

Профспілкова прем’єра – освітянський літературний альманах

87654333

Миколаївська міська організація профспілки працівників освіти презентувала у Миколаївському міському Будинку вчителя перший освітянський літературний альманах «Перлини мовленого слова».

Альманах, в який ввійшли поетичні, прозові, драматичні твори 21 переможця конкурсів: «Слово, мовлене душею», 2009 рік, «Перлини мовленого слова», 2014 рік, «Окрилені рідною Україною», 2018 рік. Ці творчі конкурси серед освітян міста були проведені міською організацією профспілки працівників освіти спільно з Будинком вчителя.

Детальніше...

Профспілка на благо людей.

Соціальний захист педагогічних працівників освіти, це основне завдання профспілкової організації. Протягом серпня – вересня 2020 року Очаківська районна профспілкова організація взяла активну участь в підготовці закладів освіти до нового навчального року. Одним з найвагоміших питань, яке стояло під час підготовки, це створення безпечних умов організації освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році.

У зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та за підсумками перевірки, Очаківська районна профспілкова організація виділила 1008 грн. для придбання дезінфікуючих килимків для освітніх закладів. Протягом жовтня місяця 2020 року голови первинних профспілкових організацій отримали 10 килимів.

Детальніше...

Вітовська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України привітала своїх спілчан з професійним святом

120755701 3370823659704856 4564404056741823515 n          У переддень освітянського свята Вітовська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України привітала всіх спілчан з прийдешнім професійним святом...

За вагомі внески в профспілкову діяльність нагрудим знаком ЦК Профспілки "Профспілковий лідер" нагороджено Надію Денисову, голову первинної профспілкової організації М-Погорілівської опорної школи. Грамотами обласної Профспілки нагороджено Ірину Стоянову – голову первинної профспілкової організації Полігонівської школи; Аллу Купрейчик – голову первинної профспілкової організації Галицинівської школи; Анатолія Титулька – вчителя Грейгівської школи.

Детальніше...

Сучасні методи навчання в роботі учителя фізичної культури

4097666

Усім відомо, що традиційна школа орієнтована на передачу знань, умінь і навичок і не завжди встигає за темпами нарощування нового.

Введення педагогічних ідей, технологій, методик передового педагогічного досвіду на практиці – це надійний засіб створення умов для формування особистості школяра.

Кожен педагог має змінювати підходи до навчання, оволодівати новими педагогічними технологіями та активно використовувати їх для створення оптимальних умов для розвитку творчих здібностей учнів.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел