Досвід роботи

СУЧАСНИЙ СВІТ - КОМП'ЮТЕРНИЙ СВІТ

У сучасному світі неможливо жити, навчатися, працювати без знань та умінь роботи на комп’ютері, володіння комп’ютерними та інформаційними технологіями.

Однією з найважливіших умов забезпечення ефективного функціонування будь-якої організації є наявність розвиненої інформаційної системи.

Тому, 28 лютого 2013 року, на базі Веселинівської районної гуманітарної гімназії відбувся навчальний семінар голів первинних профспілкових організацій з питань удосконалення навиків роботи з персональним комп'ютером.

Детальніше...

«ТВОРЧИЙ ВЕРНІСАЖ»

Детальніше...

ОСВІТЯН ВОЗНЕСЕНЩИНИ ЗУСТРІЛИ КАРПАТИ

alt

З метою активізації пропаганди здорового способу життя, розвитку духовного, інтелектуального рівня шляхом знайомства з національними, історичними, культурними цінностями України, формування поваги до народних традицій та звичаїв, створення належних умов членам Профспілки, передбачених Постановою ПленумуМиколаївської обласної організації профспілки працівників освіти і науки від 27.11.12 р. № Пл-8 «Про завдання профспілкових організацій, управлінь та відділів освіти по реалізації духовних інтересів освітян, розвитку культурно-масової та спортивної роботи в навчальних закладах» та обміну досвідом щодо реалізації нових стандартів початкової, базової та повної середньої освіти; соціального партнерство між адміністрацією та профспілковим комітетом - відділ освіти Вознесенської РДА, начальник Копієвський І.В., завідуюча районним методичним кабінетом Лапаєва Н.В,голова районної організації профспілки працівників освіти Чепілка О.М. організували для директорів загальноосвітніх навчальних закладів подорож на Львівщину, селище міського типу Славське.

Детальніше...

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ОСВІТЯН ПЕРВОМАЙСЬКОГО ТА АРБУЗИНСЬКОГО РАЙОНІВ

alt

В рамках обміну досвідом, відбулась зустріч представників освітянської галузі Арбузинської РДА в складі начальника відділу освіти Ружанської Л.С. та голови районної профорганізації Васильєва А.В. з начальником відділу освіти нашого району Вовк С.А. та головою райради профспілки Вороніною Л.П.Учасники зустрічі обговорили сучасні питання розвитку освіти Первомайського та Арбузинського районів, ознайомились з роботою районної організації профспілки працівників освіти та досвідом роботи педагогічного колективу Чаусівського НВК №1. (директор Солонар Н.С., голова ПК Павлюковська А.Г.).

Мова йшла про своєчасну виплату заробітної плати працівникам навчальних закладів району, про розмір навчального навантаження педпрацівників, про соціально-економічні умови, створені для молодих вчителів, про роботу навчальних закладів в зимовий період та інші не менш важливі питання.

Зустріч освітян закінчилась жвавим обговоренням вражень від відвідання школи та обміну досвідом між районами.

 

 

Голова Первомайської районної

організації профспілки                                                     Л.П. Вороніна

ЗМАГАЮТЬСЯ ВЧИТЕЛІ

alt

В рамках Положення про проведення районної спартакіади серед працівників освіти Жовтневого району та з метою впровадження фізичної культури і спорту, зміцнення здоров’я працівників шкіл і дошкільних закладів відбулися районні змагання з волейболу.

В змаганнях взяли участь 24 команди установ освіти. У фіналі зустрілися команди чоловіків Бармашівської, Лиманівської, Лучівської, Калинівської шкіл, жінок –Пересадівської, Прибузької, Лучівської, Первомайської шкіл. Перемогу в змаганнях здобули серед чоловіків – команда Калинівської ЗОШ, серед жінок – Пересадівської ЗОШ.

   

Голова Жовтневої районної

організації профспілки                                                 М.М. Грищенко

Більше статей...

З офіційних джерел