Досвід роботи

Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація

DSC 0602

14 вересня працівники закладів освіти Казанківщини взяли участь у Спартакіаді, присвяченій Дню фізичної культури і спорту.

Спартакіада серед працівників закладів освіти проводилась в межах реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація", затвердженої Указом Президента України від 09.02.2016р. №42/2016

Детальніше...

Перлини учительської душі

З метою об’єднання зусиль у подальшому розвитку літературних надбань рідного краю – Вознесенщини, Вознесенською районною організацією профспілки працівників освіти, голова Чепілка Олена Матвіївна разом із Районним методичним кабінетом (завідувач РМК Лопатинська Любов Василівна) запроваджено спільний районний проект «ТВОРИМО ЛІТЕРАТУРНУ СТОРІНКУ РІДНОГО КРАЮ», в якому активну участь беруть члени літературного об’єднання філологічно обдарованих вчителів району «Перлини учительської душі», куди входять і творчі особистості освітянської ниви об’єднаних територіальних громад району.

Детальніше...

Із вчительської та класних кімнат на спортивний майданчик

IMG-9443 18

У Южноукраїнську завершилась Спартакіада вчителів, яка проходила під гаслом «Освітяни за здоровий спосіб життя». Працівники освіти змагались у різних видах спорту, де мали змогу грати не лише вчителі фізкультури, а й математики, історики, психологи, керівники гуртків та інші.

Детальніше...

Педагогічна Спартакіада продовжується

11

«Ми за здоровий спосіб життя». Саме таку позицію продемонстрували освітяни міста Южноукраїнська у змаганнях з плавання, які відбулись 15 травня 2019 року на базі басейну ЮЗШ №2 «Дельфін».

Змагання особисто-командні: 50 метрів вільний стиль для чоловіків та жінок.

Детальніше...

Педагоги міста удосконалюють свою спортивну майстерність

20190215 154903      Міськкомом Профспілки працівників освіти в партнерстві з управлінням освіти Миколаївської міської ради проведено перший етап міської спартакіади серед працівників освіти міста на базі Миколаївського Муніципального колегіуму.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел